Rakennustarvikkeet raskaaseen rakentamiseen
Rakennusmateriaalit Puutavarat Rakennustyökalut Harjateräkset Betoniteräsverkot Harkot Levyt Eristeet Sahatavara Käsityökalut Katto Sähkö- ja akkutyökalut Rakennustarvikkeet

Rakennustarvikkeet

 

Meiltä löydät kaikki ammattirakentamisessa tarvittavat  rakennustarvikkeet ja -materiaalit. Käytämme laadukkaita CE-hyväksyttyjä ja alan tunnettuja tavarantoimittajia. Isosta varastosta löydät kaikki raskaaseen rakentamiseen tarvittavat tarvikkeet. Esimerkkejä laajan valikoimamme materiaaleista ovat puutavara, sahatavara, harjateräkset, eristeet sekä erilaiset harkot ja levyt. Työkaluvalikoimastamme löytyvät erilaiset käsityökalut sekä sähkö- ja akkutyökalut.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme

Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa kaikissa rakennustarvikkeisiin liittyvissä asioissa. Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, kaikki sujuu huolettomasti kun hankit rakennustarvikkeesi Rautanet Koskelta. Oman kuljetuskalustomme ansiosta tavaran kuljetukset hoituvat vaivattomasti ja nopeasti. Rakentamisesi pysyy siis aina aikataulussa.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olemme erikoistuneet maatalous- ja rakennustarvikekauppaan. Sijaitsemme Kosken keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Rakennustarvikkeet raskaaseen rakentamiseen Rautanet Kosken laajasta valikoimasta.

Rautanet Koski Oy    -    Hongistontie 3, 31500 KOSKI TL    -     02-484920       
Muut yrityksemme

Ojarannan rakennus oy kosken betonielementti oy Kosken Puunjalostus 0y
Tulosta tämä sivu
Julkaisujärjestelmä SiteSystem version 1.63 Netello Julkaisujärjestelmä
 Hakukoneoptimointi